Jdi na obsah Jdi na menu
 


Něco o MORAVĚ(+ nasi kone)

1. 4. 2007

!!! Morava !!!

Jezdím na Moravu za sestřenicema a za skoro celou rodinkou !!! Protože se tam moje mamka narodila a pak se přeztěhovala do Prahy, ale její celá rodinka zůstala na moravě !!! My máme strašně rozrostlou rodinku no prostě mamina má 3 bráchy a ty už maj svý rodiny a tak !!! Jeden ten má 2 dcery a 1 syna (Katka, Monika a Libor= moje sestřenice a bratranec)!!! Potom ten druhej má taky 2 dcery a ty už maj rodiny takže už sem asi jakoby teta :-D!!! A poslední strejda ten se neoženil ani nemá dšti a žije sám.

A teď zase zpět k Moravě !!! Jezdím do takové malé nejmenované vesničky, tak malé že patří pod jednu větší, ale je to tam úpa super !!! Máme 2 koníky na kterejch jezdíme !!! Je to Kitlon a Serwik které mám tady ve fotoabumu !!!

Kilton: Bývalý dostihák, možná že vy co se díváte na dostihy tak ste ho někdy viděly běhat !!! :-) Mno je mu 11 ale neni to děda !!! Je ještě furt dost střelenej :-D :-D :-D Jeho maminka se jmenuje Ketra Obrazeka taťka je Donegal !!! Je to krásnej valášek kaštanové barvy s takovým divným odznakem na pravý přední noze takovou jakoby 7 !!! :-D A dyž se na ni zadíváte tak to vážně vypadá jak sedmičkaaa !!!  :-D Tak to je ona--->    Pak už žádné odznaky ani zvláštnosti myslím nemá !!! Jeho majitelka je moje sestřenice KATKA !!!

Obrazek

Serwik: Táké bývalý dostihák a potom také parkurák !!! Teď oslavil 9 let !!! Mno dost línej koníček ale hodně :-D ale venku je až moc aktivnííí :-)))))) Mno prostě venku ho to baví a rád si dělá to co chce !!! V kluse je pohodovej ale ve cvalu :-O to táhá a ........... mno prostě děs :-D :-D :-D !!! Jeho mamina se menuje Subic Bay a taťka Lanitos !!! Dřív než se z něj stal valášek tak měl prý hříbátko (Serafínu) !!! ObrazekNešťastně obskočil jednu klisnu na chodbě když utekl :-) :-D !!! Má odznak na hvavě takovou srpovitou hvězde !!!

<<<---- tohle je onaaaa !!!!

     

 

Táááák a to sem já na Serwikovi !!! Tenhle únor !!!

Obrazek

A ještě bych zapomněla na Scherrynka toho má můj strejda !!! :-)

Scherry: Je to takovej asik 13-14 letej ponďa, ale je to pěkná potvůůůůůůůrka !!! Kouše....kope...... mno dyť to znáte jak vypadá takovej zlejší koník !!! Když sem byla malá (asik tak v 6-7) sem na něm jezdila, ale furt sem padala a padala a padala AUUUUUU !!! Je strašně pěknej v zimě ja skoro černej a v létě skoro bííílej (mno šedivej světle šedivej) !!! Myslím že žádný odznaky nemá !!! Je to taky valášek mno my máme samýýýý valachy :-)

                     léto: a to sem taký já malinká na něm !!!   

Obrazek

Obrazek

      

zima: ale věřte mi je to fust jeden a ten stejnej koník akorát ty fotky z léta sou asik 7 let starýýý mno já ho moc nefotim to víte :-) ale jinak tohle je na jaře a tady ta pod tim je v zimě !!!

Obrazek

Obrazek

           tohle fotka je před rokem !!!

 

Náhledy fotografií ze složky Naši koně

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Týjó!!!!!!!!!!!!

(kokoko, 5. 4. 2008 16:02)

Seš fakt husťoň!!! Ale taky tlusťoch...
Ale je to sexy...
Ne, to byl blbej vtip.